Tölts fel Te is Útleírást vagy Képeket az oldalra!


Csak saját forrásból származó kép és szöveganyagot küldj be szerkesztőségünkbe!

Nem kell mást tenned, csak az alább található előre elkészített megfelelő formanyomtatvány valamelyikét:
  • mentsd le
  • értelemszerűen töltsd ki azokat a szempontokat amelyekhez rendelkezel információval - Nem kötelező minden szempontot részletezned!
  • amennyiben egy már feldolgozott uticélhoz szeretnél további szállást, szórakozóhelyet, éttermet, autóbérlő céget ajánlani vagy általános véleményt hozzáadni, értelemszerűen az ahhoz tartozó formanyomtatványt töltsd ki
  • mellékelj képeket ( nevezd meg őket és jpg formátumban küldd)
  • ha csak Képgalériát szertnél feltölteni, írd meg az ország és helység nevét és mellékeld saját készítésű fotóidat (lehetőleg egy fájlba tömörítve)
  • Képgaléria esetén kölön fájlba kigyűjtheted, hogy melyik kép alá milyen szöveget szeretnél írni? (Formátum: Fájl neve - Képalászöveg)
  • majd küldd el  nekünk a következő e-mail -címre:
  • info@utikep.hu

Jogi nyilatkozat


Az oldalon megjelenő képek, hangok, videók, szövegek és egyéb fel nem sorolt tartalom saját forrásból származik! Kivételt képez ez alól a külső szerkesztők által beküldött tartalom.
Az üzemeltető Approx Bt. fenntartja a jogot a lapon megjelenő minden tartalomra és technikai megoldásra, amelynek jogaival rendelkezik. A lapon található tartalom FELHASZNÁLHATÓ AZ ÜZEMELTETŐ ELŐZETES ÍRÁSOS BELEEGYEZÉSÉVEL ( info@utikep.hu )

Tartalom beküldése esetén
- Szerkesztőségünkön kívüli forrásból származó anyagok jogtisztaságának ellenőrzésére nincs módunk, így felelősséget nem tudunk vállalni!
- Amennyiben valamely kép, vagy szöveg jogtalanul szerepelne weblapunkon, kérjük jelezze számunkra! Minden esetet kivizsgálunk és amennyiben beigazolódik, hogy az oldalon megjelenő valamely tartalom közléséhez szerkesztőségünknek nem volt meg minden szükséges joga, úgy azt a tartalmi elemet azonnali hatállyal eltávolítjuk az oldalról.
- Külső szerkesztő által beküldött anyagokkal kapcsolatos jogviták esetén ha bebizonyosodik, hogy a beküldő nem rendelkezett a megfelelő jogokkal, úgy a jogtulajdonos számára - amennyiben ezt igényli - kiadjuk a beküldő személyét.
- Beküldés esetén az oldalt üzemeltető Approx Bt. jogot szerez a beküldött anyagok (kép, vagy szöveg) weben, vagy más formában való közlésére, a beküldő személyének feltüntetése (ezzel szerzői jogainak tiszteletben tartása) mellett.
- Beküldő meghatározhatja, hogy személye a publikált tartalmakon milyen néven legyen beazonosítható, azonban szerkesztőségünk minden esetben elkéri a beküldő valós nevét.
 

 

Kapcsolódó dokumentumok

altalanos_velemeny.docaltalanos_velemeny.doc
autoberles_ajanlas.docautoberles_ajanlas.doc
etterm_ajánlás.docetterm_ajánlás.doc
szallashely_ajánlás.docszallashely_ajánlás.doc
szorakozóhely_ajánlás.docszorakozóhely_ajánlás.doc
uj_nyaralasi_uticel.docuj_nyaralasi_uticel.doc
uj_varosleiras.docuj_varosleiras.doc