Útleírások -> Afrika->Kanári szigetek->Tenerife

Képgaléria

hirdetés

Utazzon Montenegróba!


Kedvező árú montenegrói szálláshely.
MontenegroTours

Weboldal készítés


Szabadon szerkeszthető weboldal havi nettó 1.600 forintért, vagy ha Ön Budapest Bank ügyfél, egy évig INGYEN!
www.startadmin.hu

Általános vélemény

2009.06.16.


Tenerife Tenerifére nászutunk alakalmával utaztunk ami kitűnő választás volt. Sok helyen voltunk már nyaralni, de ez a hely mindent felülmúl: amikor megláttam a szállodát, strandot és a környéket, már első nap megállapítottam : Ez itt a paradicsom! :)))
Az Esmeralda 4 csillagos szállodában szálltunk meg 2 hétre, félpanziós ellátással. A szálloda gyönyörű, csupa márvány, csillog-villog, a szobánk nagyon szép volt, erkélyünk az óceánra nézett, a szálloda kertjében medence és gyönyörű növények, terasz kilátással az óceánra....Az étteremből is kilátás volt az óceánra, így minden reggel úgy fogyasztottuk a reggelinket, hogy csodáltuk a gyönyörű tájat , óceánt...
A strand kb. 5 perc sétányira van, gyönyörűen kiépített, finom homokos, bérelhető napágyakkal, napernyőkkel, koktélbárokkal. Az óceán gyönyörű kék, óriási hullámokkal...
Minden este órákat sétáltunk és nem tudtunk betelni a látvánnyal... Beton járdákat ne is keressetek, minden sétány járólapokkal van kirakva. Káprázatos épületek, szállodák, kertek, éttermek, bárok vanak Costa Adejen. Vannak nyugisabb éttermek, bárok kellemes zenékkel, de van egy rész ahol fergeteges, dinamikus, hangos éjszekei élet zajlik.
A látnivalók közül egyik kedvencünk volt a Lorro parque, ahol mesebeli növények, állatok sokasága tekinthető meg. Különleges élményt jelentett számunkra a delfinshow, a fókashow és a pingvin ház, de annyira sok élmény ért ott bennünket, hogy fel sem tudjuk sorolni. Oda mindenképp el kell menni és rá kell szánni egy napot.
Fantasztikus volt a Teide,  Los Gigantes, Güimar, Santa Cruz és úgy általában véve az egész sziget. Két hét is nagyon kevés a sziget felfedezéséhez, persze ha pihenni is szeretnétek közben... Minenképp vissza fogunk menni és a környező szigetekre, pl. La Gomera-ra is állítólag érdemes elmenni.
 
2006, K&I.